Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




FUN IS LIFE :D
Saturday, 2 February 2013 , 11:37 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!! Heyyooooo guys. How are you tonight? Hope you all okay :) Act, dah masuk bulan 2 kan. Ermm. Ujian bulanan pulak lepas raya cina :/ Tengok gambar aku dekat atas  Time ni dalam kelas tengah boring gilaa ._. Budak SPM ni hoii. Jangan main main xD Bulan 1 aku dah enjoy puas.. Ni masuk bulan 2 semalam aku dah daftar tuition dekat ILMU STUDIO, Setiawangsa. Haaa nampak nampak. Semangat gilaa bhaii aku tahun ni :3 Hahaha! Aku pun tak tahu lah kenapa enn tetibe rajin enn nak tuition luar :3 Selalunya amek tuition dekat sekolah je. Lalalala~ Tuition dengan sape? Lol -.- Of CORESSS laa dengan Dila My BFF :* Huhu 

Time ni aku di kampung Sungai Besar :D Pipi aku tuu ermm buat muka aku nampak gemuk kan? Sebenarnya aku KURUS k  Ulang suara aku KURUS tauu! Hehehe. Ada orang kata enn muka aku time ni pucat and nampak macam aku tak sihat. Ye ke? o.O Aku tengok biasa jeee. *memey lah dah nama pun diri sendiri enn :3* Tapi, betul lah aku sihat jee masa ni. Tak ada sakit apa apa pun. Oh maybe sakit hati boleh nampak melalui muka mungkin :) Hahaha! *pon boleh* 

Apit suka baju yang aku pakai tuu :3 Dia tak tahu bentuk baju tuu pun dah femenin *betul ke eja tu?* Haaa. Aku sekarang ladies gituu *puihhh* Rasa menyampah pulak bila tengok gambar aku yang pakai baju ladies ladies ni :3 Hahaha ikut Dila ah ni. Haritu follow dia shopping mampuih aku dia belikan aku baju ladies  Sibaiii. Katanya , nak aku nampak lebih kepada keperempuanan *eh? Pahallll* Hahaha! 

*NEXT! Okayyy! Gambar di bawah ni adalah gambar time last day untuk bulan January :) Memang function habis lah kan. Huhuhu. Korang usha je lah k ;)*

Ni DILA :* (klik saje nama tu untuk pergi ke fb dia)
Baju biru: Mama Munirah 
Pic Atas: Lynda & Madi 
Pic Bawah: Munirah & Lynda 
Purple: Dila 
Biru: Lynda 
Haaa tengok tu? Semuanya seksi seksa enn  HAHA!! Takkk. Pergi lah mampos sana kalau tak suka dengan gaya diorang semua enn :3 Parents diorang pun tak bising. Biarkan saje! Time ni semua memang happy gilossss ah. Hahaha. Semua nak tangkap gambar dalam air enn. Batak enn :3 Hahaha. Biasa lah. Dah terlampau happy nak buat macam mana enn. Apa pun memang function lah. Semua sporting belaka. Lailailai. Lepasni entah bila lah lagi nak enjoy en :3 Alamatnya tunggu habis SPM laa *lambat lagi bhaii* Erm ermm 

*NEXT NEXT!!*

Okay last picture  Hahaha nak tahu tak sape yang buat nama ni? Haaa mestilah my SAYANGS Apit Town tuu :* Dia buat kan. Lawa tak lawa tak? Alaaa mampos ah. Korang jealous sebab korang tak ada macam ni enn :P Hahaha! Apa pun thanks so much laa to my sayangs. Sebab buat kan nama ni. Dulu aku yang selalu buat benda alah ni. Kali ni kau pulak kan sayang? Terima kasih bebanyak tauu :) Nanti jumpa kasi lah nama ni depan depan. Nak simpan jugakkk :P Hehehe Btw, Happy Aniversary 2 Years 5 Months 5 Days my dear :* Walau apa pun jadi, tetapkan lah nama kita berdua dalam hati kau k sayang. Hope kita kekal sampai bila bila. I LOVE YOU SO MUCH!

-THE END-

k lah. Sampai sini je cerita aku. Btw, say Hi To FEBRUARY and Goodbye To JANUARY  Harap lebih bahagia bulan 2 ni daripada yang sebelum sebelum ni. Hihii. Dah banyak sangat masalah time bulan 1 haritu. Huhu.. kbyee guys girls :* Muuuaaahhh! 

Terima Kasih Sudi Membaca Dan Mengusha

Older >> | Newer >>