Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




JANUARY 2013
Sunday, 20 January 2013 , 6:38 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hello anda semuaaaaaaaaaaaaaa  Wah wahhh. Sudah lama yaa aku tak ber-BLOG. Huhu. Aku sekarang on pakai phone jee tu yang susah nak on pakai laptop. Ni baru aku rajin pulak on pakai laptop. Achanoo kan? Okay! Korang sihat ke hoi? Atotoo. Ganas ke? kk sorry sorry. Sayang kuu! Sayang ku semua sihat takk? Apaaa? Ohh Alhamdulillah. Bagus lah korang semua sihat. Senang hati aku ni kann. Hewheww 

Topik harini pasal sepanjang tahun baru ni laa. Bulan JANUARI 2013  Start dari bukak sekolah enn. Aku mana lekat dekat rumah. Balik sekolah jee terus karok. Dengan sape? Mestilah dengan Dila member kesayangan aku tuu  Kuikuikui. And and. Tak lupa jugak lah dalam masa yang sama aku memang teramat HAPPY lah sebab ..... Erm.. Sebab.... Hahaha. Sebab BAHAGIA laa dengan Apit aku tuu sampai sekarang ni :'D Dia pun dah ada niat nak masuk minang aku. Hehehehe. Seronok k seronok gilaaa!! 

Haa korang nak usha gambar gambar aku sepanjang bulan JANUARI ni? Pehh bukan banyak lagi gambar aku k. Aku rasa korang pun boleh muak tengok gambar aku xD Hahaha. *kalau muak senang je jangan stalker aku lagi k ;)* Hehehe 

Okayy masa ni aku pergi Perak jumpa abang aku yang sulung tuu *baju hitam* Dia kerja Bomba sekarang. Apa entah nama tempat dia. Haaa time tu jugak lah aku ter-OVER nak snap gambar bebanyak enn. Hahaha. Maklum lah bosan k bosan!  Rumah sewa abang aku ada swimming pool tuuu. *batak!* Aku nak mandi tapi, malas pulak. Banyak keling pulak -,- Aku dah lah K.O kalau keling2 ni. Hehe 

*NEXT!!!*

 Hari Pertama Keluar Dengan Dila And Munirah :* 
Haa yang ni pulak hari ke dua. Memang TERPALING PISHANG laa masa ni xD 
Tengok lah muka semua stock mintak kaki wooo. Hahahaha! Gila punya orang ni. 

*EHEMM! NEXT NEXT*

Haaa yang ni PALING SPECIAL lah ^^  Kenapa? Lahai.. Mestilah special nama pun calon suami aku enn :3 Haha jangan main gila wooo. Aku kalau dah gabung dengan Apit Town memang apa pon tak jadi dunia ni :P Hahahaha! Haritu , Apit ada kata "kahwin nanti pakai baju pengantin naik motor RXZ helmet ARAI" Yang si Auni Meoww pulak lagi bengong xD "akad nikah atas highway dengan tok kadi sekali. Baru NGAM (Y) Jiwa Rempit Yang TEGAR" 

Ngam kepala hotak korang lah xD Hahahahhaa! Masuk air betul. Memang tak dapat nak bayangkan lah akad nikah atas highway enn. Pengapit tolong bawak motor yang si Apit bonceng. Sebelah pulak tok kadi. HAHAHAHA!! Apak ah xD Bodoh bodoh jee. Apa pun AKU SAYANG KAN KAU BIYY :*  I LOVE YOU SO MUCH UNTIL WHEN WHEN !! ^^ 

*SETERUSNYA*

 Munirah , Wyen , Aisyah , Lynda 
Ni pulak member member sekolah aku paling aku NGAM  Cenggini (Y) Hahaha! Diorang semua ni memang kaki masuk air ah. Apa pun keadaan diorang tetap STEADY! Tapi, ada haritu si Lynda and Munirah dah menangis2 dah xD Sebab kena gantung sekolah. Apa tak nya kantoi smoke! Hahaha yang si Pengawas lelaki tu pulak mulut cibai. Ermmm memang sedap ah kena gantung sekolah teruih -,- Sampai sekarang diorang tak puas hati dengan pengawas tuu sebab pengawas tuu tambah tambah kan cerita. Hahaha. SEDIHHHH! Apa pon diorang semua RARE (Y) 

*TERAKHIR*

Haha okay gambar yang terakhir untuk entry aku kali ni  Ni gambar yang LATEST okay. Baru je tadi aku snap. Tadi aku follow parents pergi wedding anak kawan diorang en. Haa masa ni aku dalam kereta tengah boring gilaa tak tahu nak buad apa. Dalam perjalanan ke Bangsar, aku tangkap lah gambar dulu enn. Sebab tu macam macam muka aku buad 

Apa? Aku suka buad muka? Ha'ah memang aku suka buad muka punn. Hehe itu salah satu hobi aku laa  Kalau depan depan lagi aku suka buad muka. Sampai boleh buad korang rasa nak kasi KAKI lah dekat muka aku :P Tapi, aku tahu korang tak kan tergamak punyaa nak buad macam tu dekat aku. Sedangkan member member aku pun tak kasi kaki dekat aku apatah lagi korang enn :33 Hehehe 

-The End-

Haa okay lah. Sampai sini je lah cerita aku pada hari ini  Bosan ke? Alaaa alaaa :'( Maaflah! Aku tak ada idea nak cerita macam mana. Ini je mampu aku buad. Sorry k yang mana rasa bosan tuu. Hurmmm. InsyaAllah lepasni kalau ada cerita. Aku buad entry okayy ;) Byeee korang. Iloveyouuu!! Muuaaaaahhhhhhh :* 

Terima Kasih Sudi Membaca Dan Mengusha

Older >> | Newer >>