Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Yeyyy!! My DAD Is BACK ^^
Tuesday, 27 November 2012 , 4:50 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey guys ;) Hewheww.. Nak tahu tak nak tahu tak? Ehemm ehemmm!! Ermm. Hahaha. Okayy cool down cool down :3 k... GUYS!! AYAH SAYA DAH SELAMAT PULANG KE RUMAH ^_______^ *haa puas pon hati aku* Happy sangat! k memang tersangat happy sekarang ni. Aku tengah syok baring tadi tengok tv. Tetiba dengar suara ayah aku dekat bawah. Sepantas kilat aku bangun terus turun bawah salam dan peluk ayah aku kuat kuat. Nak mengalir airmata aku tadi. Sedih dibuadnya kerana aku amat merindui ayah ku :') *cewahh ayat aku gituu*

Lepas makan , aku terus naik atas balik then , baring jap sebab badan memang lesu sangat. Then, tengah aku khusyuk tengok tv enn. Aku ada dengar lah suara abang aku , kakak aku and adik aku teriak! :O Aku tak tahu lah kenapa en. Terus aku turun bawah balik and tengok tengok abang aku dah pakai jubah and kopiah dan berkata "dah macam AM (aaron aziz) dalam cerita Adam&Hawa pulakk. Kihkihkih >.< " Then, aku terus melulu dekat adik aku. Tahu tak dia dapat apa? *jeng jeng jeng*


 WAH!! Adik aku dapat Samsung Galaxy Tab 2 laaa :O :O Sumpah TERKEZUT gilaaaaa!! Hahaha. Al maklum laa orang dapat UPSR 5A enn. PSRA punn dia dapat MUMTAZ ! Lailailai. Untung laa adik aku darjah 6 dah pakai phone besar gedabak macam tuu. Yang aku ni? Tetap setia dengan phone touchlight :3 Hahaha. Wait wait! Selepas beberapa minit aku usha tab adik aku tuu. Kakak aku sindir aku "Nelly dah mula buad muka tuu. Muka dia SEDIHHHH!! Hahaha" Aku terus dalam hati "err, takpe laa. Dah usaha dia dapat keputusan cemerlang. Huhu"

Dalam masa aku tengah belek belek tab adik aku tuu. Tiba tiba ayah aku tanya "yang HTC tuu sape nak pakai? Antara Nelly dengan Kakak?" Aku kata "mestilah kakak nak pakai HTC. Takpe lah ayah. Nelly pakai phone biasa ni jee :) " Ayah aku pon naik atas then turun balik dengan berkata "ni je ayah ada! Haa sape pulak nak pakai yang ni?" Aku terus pandang dekat ayah aku. Rupa rupanyaaaaaaaaa .....


Taraaaaaaaaa ^^ Ayah aku hulur Galaxy Young Duos. Kakak aku sugguest kan aku amek phone ni daripada HTC. Sebab dia tak nak yang touch touch. So, aku pon okay laa. Asalkan ada android kann :3 Hahaha. Maklum laa kita ni KUNO ! Mana pernah pakai phone mahal mahal ni. Android bagai. Huhu. First time ni ^^ Sumpah happy gilaaa :* Terima kasih lah Ayah!! Serious tersangat HAPPY!! Lepasni, aku kena lah rajin belajar sebab tanpa usaha pon aku dapat phone baru. Punya lah sayang sangat ayah aku dekat anak dia :'D Okay lah guys. Sampai sini jee cerita aku. Dah penat nak menaip. kbyee :*

Terima Kasih Sudi Membaca Dan Mengusha

Older >> | Newer >>