Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Miss Him (Sweet Date)
Thursday, 1 November 2012 , 6:16 pm , 0 comments

Assalamualaikum !!!

Heyy! Nampak tak apa benda yang dekat atas tuu? Hehe yes! Rantai and couple ring with my Apit Town chubby cuteyy ni  Hihihi. Okay actually, Aku tak nak banyak bebel. Hanya nak flashback time sweet date dulu :') Hewheww~ Aku tetibe rindu sangat dekat Apit aku tuuu. Nak jumpa dia nak jumpa dia! *k gedik* Tiap kali aku rindu dia en, aku mesti tengok balik semua gambar gambar dia dengan aku. Dari gambar 3 tahun lepas sampai lah sekarang. Banyak sangat gambar dia dalam phone aku. Haha dan banyak jugak perubahan dekat diri dia :3 Kihkih. Jom tengok muka dia kena paksa snap pic haritu 


Tengok tuu muka dia -.- Nampak sangat terpaksa.
Kuang ajaa betul. Hewheww tapi takpe.
Kau tetap dalam hati aku ni until now k :* 
Atoto tengok tuu kami buad gaya yang sama ^^ 
Act, kalau tengok betul betul banyak persamaan kami berdua.
Hahaha. Dekat situ jam sama g-shock + cincin ada dua + mata sama bulat +
kepeng sama keding + senyum sama manis and banyak lagi lah xD
*bukan aku ckp k. Ramai yang kata begitu*
♥ Just Real Me :* 
 No Edit ! 
♥ Snap by Apit Town 

k yang ni pulak last sweet date kitorang :')
Aku tak tahu bila lagi aku dapat happy dengan dia mcm ni :')
Semua dah berubah meyh. Hahaha!
Nvm! I Still Love You , Apit 
Hewheww! Aku suka paksa dia buad sama gaya dengan aku ^^
Omeyyy sangat ! Tak handsome tak macho macam lelaki lain pon takpe.
Asalkan aku dengan dia sama sama sayang :')
 Aku terima seadanya 
Haa dia suka tangkap gambar dengan aku cara mcm tu -.-
Letak tangan dekat bahu aku then acah acah aku adik dia.
Tahulah aku pendek! Ee jahat betul kau kan sayang.
Whatever lah asalkan kau happy :* Heee~
 I LOVE YOU , KEPENG ! 
Last picture ! Hahaha. Comel tak kitorang  Atotoo jangan jelly ;D
Aku paling suka pic ni la. Nampak dia comel sangat dan makin gemok -.-
Kuat makan dia sekarang. k aku tahu muka kitorang lebih kurang sama kan kan.
Cuma dia kalau snap pic memang susah nak senyum. Hihi. I MISS YOU!  

To Apit: Aku rindu sangat dekat kau weh!! Tengok laa banyak aku cerita pasal kite tauu. Bila aku dapat sweet date lagi dengan kau ni? Hmm. Aku sayang oh dekat kau! Alahai. Time bulan 9 haritu sweet sangat kite tangkap gambar sesama ni kan? Atototo. Rindu nyeeeeeee >.< Yang penting aku rindu dekat kau k! Harap kau baca!! ♥ Happy Aniversary 2 Years 2 Months 4 Days sayang :') ♥ I STILL LOVE YOU UNTIL WHEN WHEN ^^

Terima Kasih Sudi Membaca Dan Mengusha

Older >> | Newer >>