Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Miss My CIKGU ♥
Monday, 22 October 2012 , 5:37 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey guys. Huhh sudah lama aku tak blogging kan? Biasa lah busy je memanjang final exam lah katakan :3 *mcm belajar* Hahahaha! Okayy. Aku tak nak banyak bebel. Aku just nak bagitahu yang aku rindu sangat dekat Ustazah Praktikal yang mengajar kelas aku Pendidikan Agama Islam  Ustazah ni best tauu dia ajar. Sporting gilaa. Walaupon tengah sarat mengandung , dia tabah kan semangat dia untuk mengajar kitorang semua. Mula mula aku tak berminat dengan cara dia sebab biasa lah baru lagi kan. Dah lama lama tuu pergh! Best gila dia ajar. Setiap kali kelas dia , mesti aku rasa seronok ah. Tenang jee jiwa ni :D Heee~ Aku pon tak tahulah kenapa 

Ustazah ni jenis baik hati , lemah lembut and kelakar lah jugak. Sometimes , dia tegas sangat. Tapi, ustazah ni comel bila dia naik marah ^^ Aku memang tabik lah dengan ustazah ni  Dia mengandung pon kann, sanggup dia buad kelas malam. Cuba korang lah yang perempuan kan , korang kena bawak 2 'badan' lepastu, pagi mengajar. Petang pon mengajar. Then, malam buad kelas lagi. Agak agak korang lah kan? Korang larat tak? Fuhh! Kalau aku memang tak laa. Tapi, aku tengok ustazah ni steady jee. Terbaik lah. Aku doakan laa anak ustazah tuu nanti jadi anak yang soleh dan solehah macam emak nyaa. AMIN!! 

k k. Aku dah pishangg tak tahu nak cakap apa. So, sampai sini je lah erk aku bercerita. Haha! Simple kan entry kali ni? xD Aku dah tak ada idea dah. Ni pon bosan bosan duduk rumah sorang sorang. Tak texting tak makan. Semua nya aku tak ada buad apa apa. So, memang BOSAN GILA laa. Ada cerita siked ni pon jadi lah yee :D Nanti lepasni, kalau aku ada cerita lagi. Aku blogging lagi k  Boiii~ Ohh ye . Lupa pulak. Aku nak tunjuk kan korang gambar gambar classmate aku dengan ustazah tercinta *kelas malam* Korang usha lah dulu. Kalau tak nak sudah! Tak pakse :P Hehehe 

*HARI PERTAMA KELAS MALAM*
 Bersama Ustazah Tercinta 
*HARI KE-2 KELAS MALAM*
♥ Ni Lah Ustazah Tuu ^^ Comelkan dia 
 Ni Lah Muka Muka Kalau Dah Dapat Camera ^^ 
 Bersama Ustazah & Classmate 
*HARI TERAKHIR KELAS MALAM*
 4IK SAYANG SANGAT DEKAT USTAZAH! 
 WE'LL MISS YOU SO MUCH , USTAZAH :') 
 Jaga Diri Ye Ustazah. Harap Dapat Jumpa Ustazah Lagi Lepasni 

Terima Kasih Sudi Membaca Dan Mengusha

Older >> | Newer >>