Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Memories Always In My Heart :')
Monday, 6 August 2012 , 6:34 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey stalker ! ^____^ Hehe actually , aku tengah bosan sebenar nye . Aku tak tahu nak buad apa sekarang ni . Kalau dulu time time sekarang , aku tengah chatting and lawan pool dengan dia . But now ? Hmm :'/ Aku ..... Hmm Aku rindu sangat dekat dia . Setiap kali aku online , mesti tak pernah miss tengok gambar aku dengan dia :'( Sumpah aku rindu sangat dekat dia . 

Btw , dekat blog aku ni still ada entry pasal dia . Aku tak boleh nak buang oh . Segala memory semua ada dalam blog ni . Blog ni jugak lah tempat aku luahkan segala perasaan happy , sedih , rindu , sayang , cinta dengan dia . Memang susah aku nak lupakan dia . Kenapa tak ada sape yang boleh bagi kasih sayang dekat aku macam mana dia kasi kasih sayang dia dekat aku duluu ? Aku nak lupakan dia weh ! Aku nak lupakan dia :'( Makin orang biarkan aku sesorang , makin banyak wajah dia terbayang dekat ingatan aku :'( Bila dah terbayang , mesti rindu kan ? Bila aku bosan + tak ada sesape teman kan aku , aku mula lah baca entry aku dengan dia sebelum ni . Lepastu , nanges ! :'( 

Kenangan yang paling bertakhta dalam ingatan aku ni time birthday dia tahun lepas dan akhir tahun 2011 (sebelum dia nak pergi PLKN) dia accident dan aku sanggup datang Shah Alam sorang sorang semata mata nak jumpa dia :') Serious ! Memang aku tak boleh lupa langsung kenangan aku dengan dia time tuu . Aku mandi sungai dengan dia . Aku peluk dia kuat kuat atas motor . Hmm . And time aku datang Shah Alam tuu aku jaga dia . Aku kepit jee dengan dia . Bila luka dia berdarah , aku lapkan then sarungkan dia jaket . 

Sumpah aku dapat rasa dia sayang gila dekat aku time tuu sebab sanggup keluar KL even luka dia macam tu sebab accident . Aku masih simpan lagi keychain Domo and Couple Ring yang dia kasi dekat aku time tuu . Kenapa benda tuu berlaku macam tu jee ? Kenapa hanya tinggal kenangan ? Kenapa aku tak boleh dapatkan semua tuu balik sekarang ni ? Bagi aku , dia dah cukup sempurna untuk diri aku . Tiba tiba dia buad perangai . Dan perangai dia berubah sekelip mata ! :'( Apit ! Aku Sayang Kau Bodoh !! Kenapa kau tak faham faham lagi dari dulu sampai sekarang ? Ishhh ! :'(


Tadah tangan : Ya Allah ! Aku betul betul rindukan dia . Tak boleh kee kau luputkan aku dari segala kenangan aku dengan dia ? Berikan lah aku seseorang yang boleh menjaga aku . Boleh terima aku seadanya dan boleh memahami aku . Aku tak kuat untuk jadikan semua ni dugaan dalam diri aku . Kalau dia jodoh aku , satukan lah hati aku dengan dia kembali dan kalau dia bukan jodoh aku , kau cepad lah hapuskan segala kerinduan aku pada dia dan temukan lah aku dengan seseorang yang lebih baik daripada dia ya Allah :'( Amin Ya Robbal 'Alamin..


Terima Kasih Sudi Membaca dan Mengusha

Older >> | Newer >>