Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




LELAKI Memang SAMA :)
Wednesday, 22 August 2012 , 5:43 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey heyy . Firstly , memang aku tak tahu nak start macam mana . Btw , about tittle for today . Aku ada kenal dengan sorang mamat ni tau . Aku saje nak 'try' tengok mamat ni macam mana . Ye lah orang kata muka HANDSOME ni kaki game ! Wah ? Hebat kan ? Hahaha . Aku try laa kenal kenal bagai dengan dia . Memang betul lah kan orang kata bila tak kenal maka tak cinta . Dah kenal macam cilaka . Lelaki ni memang AYAT gila manis punya . Nasib aku kuat iman lagi . First , aku pergi cc haritu dengan member member aku and then , aku nampak mamat ni . Muka dia sorang je yang handsome dalam cc tu . Dia usha usha aku . Aku usha dia balik .

Pastu , dengan slamber aku suruh member aku mintak kan nama FB dia :) Member aku pon mintak kan lah last last dia yang add aku . Aku kenal kenal punya kenal . Tengok dari gaya dia memang playboy ah tapi , sampai dia punya ayat . PERGH !! Manis gilooossss -.- Aku tak tahu ah kan aku usha profile dia ada relationship . Aku saje tanya dia untung lah ada awek . Dia boleh cakap "itu bukan gf I laa itu FAKE relay dengan adik angkat" WAH WAH ! Nampak permainan dia :D Hahaha . Pastu pastu , aku layan je lah kan game dia tuu . Tak lama tuu , aku saje tanya awek dia sendiri betul kee budak ni bf kau ? Awek dia tuu mesti lah cakap yee kan . Dah bf sendiri . Itu tanda awek dia sayang kan bf dia tuu kan . Bodoh nye lah jantan macam tu . Dia kata sebab gf dia tuu umur baru form 2 and nampak macam gf dia tak tahu apa erti MATANG ! -.- Eh hello ! Macam kau tuu MATANG sangat jee. Umur baru form 4 dah nak kecoh ! Sakai -.- Tak sedar diri nama nye tuu .

Hahaha lepastu kan kan , aku saje kantoi kan dekat dia sendiri . ADA COUPLE KATA SINGLE ! Apa cerita ni ? Haha. Pastu , tahu dia jawab apa ? Barulah dia jujur yang dia memang dah berpunya . And , dia kata jugak . "entah kenapa I tengok mata you yang mendalam I rasa indah jee . Lg satu I nak cakap yang I entah setiap hari je I pikirkan youu . Tapi , apa kan daya jodoh tiada" Haaaa nampak ayat dia tuu . Nampak tak nampak takk ! xD HAHAHAHA. Aku baca mesej dia ni en . Sumpah aku gelak gila babi punya ah . Bukan sayu ke apa aw . GELAK sampai nak GULING GULING rasa nya xD Hahahaha . Geli lah sial lelaki macam ni . Dah kantoi baru terhegeh hegeh nak mengAYAT ! Eh memang tak laa . Sorry bro wa dah ada yang betul betul sayang kan aku xD And aku rasa , aku tak pernah anggap dia lebih daripada kawan baru ^^ Sumpah kelakar . Adoyyy . Tak payah hidup lah manusia macam tuu . Merosakkan nama baik kaum ADAM jee . Heh !! -.-

Sebab benda ni lah aku susah sangat nak percayakan lelaki lagi . Aku susah sangat nak percaya kata kata manis dari lelaki ni . Boys ! Come on laa ! Jangan laa mainkan perasaan perempuan . Cuba korang dekat tempat kitorang yang perempuan ni . Apa korang rasa erk agak nya ? Aku rasa korag mesti bengang jugak kan ? Rasa mcm ishhh nak rembat jee bila dah kena game ! Heh . Nasib lah aku ada orang yang aku sayang . So , aku memang sayang laki aku sorang jee ! Awak awak ! Maaf tauu saya memang tak ada apa apa dengan lelaki tu . Saya hanya tolong saje . Tolong SEDAR kan lelaki mcm tu . Sorry ye sayang :) Saya sayang awak sorang jee k . Iloveyousomuch <3 Awak jangan gatal gatal nak skandel . Awak nak skandel meh sini makan SELIPER saya dulu . Muehehe . Kbyee :*

Terima Kasih Sudi Membaca dan Mangusha

Older >> | Newer >>