Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Please! Read This :'(
Monday, 23 July 2012 , 1:47 pm , 0 comments

Assalamualaikum!!!

Aku buad entry ni untuk orang yang aku sayang sampai sekarang ni. Apit! Harap kau baca ni.
Firstly, aku nak mintak maaf kalau apa aku cakap kan ni buad kau terasa , tersinggung or sakit hati. Tapi, ni lah kenyataan yang aku lagi SAKIT HATI dari kau. Hmm. Kenapa kau dah berubah? Kenapa kau tak sama macam Apit yang DULU? Kenapa susah sangat kite nak bermesra macam dulu? Aku just nak perhatian daripada kau jee. Aku tak mintak lebih pon. Kau mintak aku faham diri kau. Kerjaya kau and life kau. Tapi, pernah kau try faham diri aku? Pernah kau faham apa yang aku nak dari kau?!! Aku dah cuba dah nak faham semua yang kau mintak dari aku. Tapi, kau langsung tak hargai aku oh. Kau lagi marah marah aku sampai tahap maksimum. 

Kengkadang aku tertanya dekat diri aku. Siapa aku dekat dalam hati kau sebenar nye? Aku tak faham lah kenapa kau macam ni :'( Ini ke dugaan bagi pasangan yang berRELAY jarak jauh? Tapi, aku tengok member member aku bahagia jee diorang. Kenapa kite tak boleh macam tu?? Bila kau free Sabtu or Ahad, kau tak ada pon nak ajak jumpa ke apa. Malah , kau lagi ABAIKAN aku!! Text and calling dari aku langsung kau tak pedulikan. Kenapa??? Apa salah aku dekat kau hah? Apa yang kau BENCI sangat dengan aku ni? :'( Bila aku tanya kau sayangkan aku ke? Kau mesti tanya soalan dekat aku balik "kenapa mesti tanya soalan macam ni banyak kali??" Aku nak jawapan kau tapi, kau bagi soalan balik dekat aku dengan nada marah marah dan rimas!! Salah ke aku tanya untuk kepastian? :'( 

Aku tak kisah kau nak berkawan dalam Facebook tuu. Tapi, jangan lah sampai nak lebih lebih dengan diorang! Terutama PEREMPUAN!! Salah ke aku tegur kau semua tu? GF mana yang tak cemburu kalau BF layan macam tu. Kalau kau dah tak sayangkan aku lagi , bagitahu je lah aku. Maybe, aku boleh pergi dengan rela hati dari hidup kau!! Aku tak kan ganggu hidup kau lagi!! Asalkan kau BAHAGIA!! Mungkin aku tak sempurna dan aku bukan lah perempuan yang kau impikan. Aku sedar diri aku ni banyak kekurangan dan kelemahan. Bila aku tegur kau, kau berubah sekejap jee. Lepastu, mulakan balik perangai yang sama. Susah sangat ke permintaan aku nak PERHATIAN dari kau? :'( 

Kalau kau rasa aku ni tak penting dalam hidup kau, lepaskan lah aku dengan cara ELOK! Bukan lagi buad aku SEKSA dengan segala PENIPUAN KAU!!! Susah sangat kee kau nak JUJUR dengan aku? Susah sangat ke biy :'( Kenapa kau sanggup abaikan aku dan berseronok dengan perempuan lain? Sedangkan kau tipu aku mentah mentah biy :'( Kau tahu aku cukup KECEWA bila dapat tahu kau boleh bermesej PEREMPUAN yang aku pernah marah kau dulu. Kau layan dia dengan layanan yang baik tapi, dengan aku ? Kau mesej semua marah marah! Kasar kasar!! Aku sedih weh :'( Aku tahu lah aku tak seCANTIK perempuan tuu. Aku tak seHOT perempuan tuu. Tapi, sekurang kurang nyaa aku dah cuba untuk terima kau seadanya. Terima kau seikhlas hati aku. Dulu kau sendiri mintak aku sayang kan kau. Setia dengan kau. Tak kan pernah tinggalkan kau!! Kenapa bila aku dah buad semua tu, lain pulak jadi nya?? Kenapa kau INGKAR dengan janji janji kau sendiri? Kau tengking tengking aku. Kau LUKA kan hati aku. Kau buad aku ni macam TUNGGUL!! Apa yang kurang lagi aku dekat mata kau, biy!! :'( 


Aku still ingat sampai sekarang. Dulu kau ye ye jee sound ex aku sebab dia tinggalkan aku macam tu jee. Tapi , sekarang apa lagi aku nak cakap?? Kau SAMA jee lah dengan diorang semua. Kau abaikan aku jugakkk!! Kau TIPU aku sampai aku BODOH percayakan kau!! Cuba kau bayangkan kau dekat tempat aku sekarang. Apa kau rasa?? Maybe , kau tak rasa apa apa sebab kau BUTA HATI!! TAK ADA PERASAAN!!! Aku dah penat pertahankan relay kite sesorang. Sedangkan kau tak peduli pon dengan semua tu. Biarlah kite berakhir sampai sini jee. Aku dah tak sanggup nak menangis semua sebab kau!! Bukan kau nak faham perasaan aku pon :'( Kenangan kita bersama aku tak kan pernah lupakan walaupon kita jarang jumpa... Jarang mesej... Jarang call... Aku doakan kau bahagia dengan orang yang kau sayang!! Dan aku mintak maaf semua kesalahan yang aku buad dekat kau selama ni. Terima kasih tak terhingga kau pernah buad aku gembira , kau sentiasa ada dengan aku , dan sudi jadi boyfiee aku yang paling baik dan terhebat dalam hidup aku. Oh tak lupa jugak. Terima kasih sebab sudi baca luahan hati aku ni. kbyee! 

- Kini TINGGAL KENANGAN :'( -
1 Year 10 Months 25 Days


Older >> | Newer >>