Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Berterusan Sampai Bila? :'(
Tuesday, 22 May 2012 , 10:14 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey hey .. Hari ni aku nak kata badmood tak ada lah sangat just stress exam je . Then , aku pikir boleh lah hari ni happy happy dengan Hubby aku tu . Rupa nya aku silap doh !! Eeee! Aku rasa nak lepas kan semua yang aku pendam dalam hati aku ni . Aku tak kuat nak mengalami semua ni :'( Kenapa dia suka buad aku
sedih hah ? Kenapa dia suka buad aku merana ? Aku tak faham lah *mengalir air mata :'( Dia janji dengan aku online sama sama pukul 8 tadi . Then , dah pukul 8 aku terus online and semangat gilaaa ni nak ajak skype dengan dia . Kayy aku sabar kejap . Aku IM dia ....

Aku: Assalamualaikum cinta :*
Dia: Waalaikumussalam nada
Aku: HAHA! Bongok
Dia: Bongok terus ?
Aku: Biy dah mandi belum?
Dia: Dah lama dah . Sal?
*sentap kejap then balas

Aku: Tak ada apa lah . Jom skype
Dia: On lah
Aku: Kejap
*dalam 15 minit kemudian aku tak on skype lagi sebab abang aku call

Dia: Alahai. LEM betul lah. Cuba lah belajar cepad siked.
Aku: *sabar then balas ... Hurmm sabar lah. Asal nak cepad cepad?
Dia: Yang terhegeh hegeh sal ?
Aku: Tadi angah call lah. Aduhhhhh!! BABI semua nak marah pahal? 
*aku dah mula serabot !!!!
Dia: Hai babi pulak ? Lepas ni apa ? Anjing pulak ke?
Aku: Ha'ah *balas dengan slamber
Dia: Dah lah malas aku nak skype !
Aku: Haa tengok tu . Eeee! Dia yang marah marah. Aduhh!!
Dia: Benda lembab !! Aku menyampah betul orang lembab !
Aku: *sabar kan hati lagi then balas.. Biy nak cepad cepad buad apa?
Dia: Kalau nak buad cara nak ! Kalau tak nak dah 
Aku: Lah biy . Kang aku kata BODOH kau mengamuk !! Kau tak reti baca ke ? Buta eyh ? Orang kata en angah call. Kalau orang tak nak , tak ada nya orang ajak SKYPE BAHLOL !!! *memang dah hilang sabar
Dia: Ada lah alasan kau!
Aku: Ya Allah biy. Please!! Kau nak gaduh dengan aku ke? Kalau nak gaduh cari lah sebab yang munasabah siked kayy. Aku bukan macam kau yang suka BAGI BANYAK ALASAN ! Dan juga CARI POINT AKU tak habis habis :)
Dia: Dah lah . Orang dah malas skype. Dah ah !!! Tak faham ke?
Aku: Biy tu memang! SEMBANG!! Kata nak topup , tak topup topup pun.
Dia: B***h! Kau yang pakse pakse macam bagus!! 
Aku: SEMBANG dah laa.
Dia: Pehal kau ni hah ? Tak faham erk? Tak boleh nak faham ke?
Aku: Aku ke yang kena faham kau? Kau ada faham aku? Ada kau hargai apa aku buad untuk kau semuanya? Ada ke sayanggggggggggggggggggggg?
Dia: Dah ah bodoh !! Bising ah kau serabot lah ! *terus type entah ape benda yang dia type mcm ni berulang ulang kali--> kahdkjqwrkenefrjkkkajsdhfuewgks
Aku: Kau ah serabot ! B***H!!
Dia: B***H!!
*aku terus offline..

 Haaa. Macam mana ? Sakit hati kan kan ? Hurmm . Pasal lambat on skype pun dah dia nak marah marah bagai kan ? Macam F**K laaa! Eee! Sumpah ah BENGANG ada PANAS ada SEDIH pun ada tahu tak !!!! Hmmm :'( Dah ah aku tak larat dah ni . Hati aku sakit gila!!! Memang MASA dah berubah segalanya . Kbye! Korang dekat luar sana , jaga lah pasangan masing masing . Tak payah lah bergaduh bagai nak rak . Benda boleh settle korang kena pikir MATANG je. Jangan akhiri dengan hati yang sakit kayy :') Chaw~

TO MY HUBBY: Best ke kau layan aku macam ni biy? Best ke relay kite macam ni je sampai lebam? Please lah biy!! Aku dah penat gila lah sayang . GENTLE!!! Penat gila nak mati kau tahu tak ? Kau buad aku macam ni , pikir aku tak boleh jadi gila ke ? Pikir aku punya mental boleh waras lagi? Kau ye ah maybe tak ada hal punya en :) Aku ni kan bagi kau SIMPANAN kau je. Tak heran pun kan dengan aku ni? Oh terima kasih sayang :') Aku punya hati tulus ikhlas terima kau seadanya . Ni balasan kau dekat aku? Nevermind!! Lebih baik kau simpan je lah perangai kau tu dekat orang lain . Aku dah tak larat macam ni. Aku nak masa yang lalu doh! Kenapa susah sangat nak jadi macam dulu biy ? :'( Kenapa susah sangat ???? Aku sayang kau doh! Aku tak pernah nak bencikan kau . Aku selalu tabahkan hati aku ni untuk terima kau walau apa pun terjadi. Tapi , ni bukan cara nya kau hargai aku biy :'( Aku sedih biy! Aku sedih sangat!!

Terima kasih sudi membaca dan mengusha


Older >> | Newer >>