Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Please laaaa :'(
Monday, 21 May 2012 , 9:31 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey? Entry ni untuk my hubby and sorry kalau orang kasar dengan biy ! Firstly , nak tanya ah kan . Kau kenapa hah ? Kenapa ? Kenapa suka buad orang marah ? Orang tak nak bencikan kau tahu tak !!! KAu kalau tak suka dengan aku , JUST TELL !! Jangan buad dekat aku macam macam . Jangan seksa aku . Jangan paksa aku untuk BENCI kan kau! Aku tak nak semua tu . Aku just nak kejujuran kau jee . Tapi , kenapa kau macam ni ? Aku boleh MENYAMPAH TAHAP GILA BABI dekat kau faham tak ? Aku sayang gila dekat kau . Tak nak gaduh gaduh je . Tapi , kau suka MENGUNDANG !! Aduhai . Aku letih lah weh . L E T I H !!

Hari ni tahu tak aku tunggu kau dari petang sampai pukul 8.30 malam aw . Aku tunggu je MESEJ or CALL dari kau . Tapi , LANGSUNG tak ada ! Sebelum tu , phone kau batery low kan ? So , aku bagi mesej dekat kau tak delivered . Then , kau dah balik kerja kau cas phone kan ? Kenapa tak call or mesej aku ? Aku tunggu kau macam orang bodoh tahu ?!! Mesti tak tahu kan ? Kau mana pernah nak FAHAM perasaan aku :'( Then , hati aku kata mesti kau tengah online sekarang ni . Aku terus pergi dekat laptop then , sign in facebook aku . Tengok tengok , taraaaaaaaaaaaaa ... Dekat IM chat tunjuk kan kau ONLINE ! :) Awesome right ? Aku pun terus IM kau .. Haa baca lah dekat bawah ni *sorry kalau kau bengang erk :)

1
#click gambar di atas untuk baca dengan jelas
2
See? Baca lah apa yang kau IM dengan aku ? PUAS tak layan aku macam tu ? PUAS TAK WEH ?? Eee! Dah lah buad salah , lepastu aku tegur dekat IM boleh pulak bergurau tak kenal aku . What the FISH lah dear .. Then , aku cakap kasar oh tahu pulak nak marah marah kan ? :) Habis kau buad hati aku MARAH GILA ni macam mana pulak ? Ada kau nak tolong redakan ? Tak ada pun kan ? Aku kalau nak cakap elok elok dengan kau SUMPAH tak ada masalah langsung . Tapi , aku dah banyak kali berlembut dengan kau tahu tak ! Aku tak dapat di hargai langsung !! Kau layan aku macam taik doh ! Aku layan kau kebanyakan nya baik je ! Tak boleh ke kalau kau pon macam tu ? Susah sangat ke ? Kau layan perempuan lain kemain baikkkkkkkk lagi . Kenapa aku ni gf kau sendiri tak boleh nak layan baik baik ? Apa masalah kau dekat aku sebenar nye ? Ada dendam dengan aku ke ? :'(

Lastly , aku minta maaf maki maki kau ! Aku tension gila dengan cara kau sekarang ni. Aku boleh FEDAP dengan kau doh biy ! Tapi , aku tak nak ! Aku tetap tabahkan hati aku supaya terima kau dengan seikhlas hati . Aku sayang kan kau sorang je . Satu je aku minta dekat kau . Minta sangat sangat , kau tolong hargai aku :'( Tolong lah . Satu tu je aku minta sangat sangat . Aku dah penat relay kita macam ni je . Hope kau fikir lah betul betul . Selagi aku terima kau seadanya sekarang ni . Selagi tu aku tak kan putus asa untuk sayang kan kau biy :') Kbye! I Love You So Much Until When When , Ahmad Afif Bin Mohd Zainal ♥ ILOVEYOUSOMUCHHH!!! :* Assalamualaikum...


Terima kasih sudi membaca dan mengusha


Older >> | Newer >>