Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Wedding Abang Saudara
Saturday, 14 April 2012 , 9:07 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey hey . Hari ni kan saya kan kan . Jadi penyambut tetamu maa :D HAHA . Segan gilaaa . Semua orang lah saya terpaksa senyum . Sampai mulut saya tak boleh nak serious dah . Muka senyum macam JOKER . Bayangkan lah asal nak muram sekejap jee orang ramai nak masuk and keluar dewan . Grr . Senyum jee lah saya hari ni sampai gelak besar pun ada xD Huhuhu . Haa mai lah tengok gambar kitorang ^^

Jyeah ! Saya nampak ayu lah kali ni xD 
Kiri : with my lovely mom  
Kanan : Tiga Gadis Melayu Terakhir  
With my Cousin Sister :)
Ini budak kecil yang paling COMEL ! 
#Falisya  
Haa ni lah pengantin nye :')
#abang sedara and isteri nye 
HAHA gila !
Kiri : with my adik sedara 
Kanan : with my abang ke 2 (angah)
Jyeah ! Gambar belah kiri tuu dua-dua gadis adalah cousin saya :D
Tengok gambar ni ? Kesian budak kecil comel tu kena buli dengan saya dan abang.
Huhu . Semua orang geram bila tengok muka dia oh . 
Because she's so cuteeeeeeeeeeeeeee ><
Jyeah ! Happy Family :'D
I LOVE THEM  
-the end-

Haaa kayy . Itu je lah gambar yang saya dapat upload kan di sini ye . Ape ape pon wedding abang sedara saya di Dewan AU2 memang TERBAIK lahh . Meriah gila ! Heee~ Sampai sini saja . Chaw :D

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>