Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




IDK WHY ? :'(
Wednesday, 11 April 2012 , 8:57 am , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey semua :) Adakah anda semua sihat ? Alhamdulillah .. Harap-harap semua sihat lah ye :) Saya tak tahu nak cerita ape and macam mana nak luahkan dekat sini . Ape pon entry ni untuk my hubby kayy . Biy ! Orang tak tahu lah kenapa sekarang kite dah renggang sangat . Terlalu renggang you know . Kenapa hah sayang ? Alahai~ Orang nak happy dengan kau biy . Aku tak nak kite macam ni je :'( Apit ! Aku sayangkan kau doh . Macam ape yang kau kata .. aku cakap tu semua just mulut jee . Okay ah fine ! Itu terpulang kau nak kata ape but , aku memang sayangkan kau sangat sangat . Aku tak nak putus dengan kau . Semakin aku jauh dengan kau , semakin itu aku rasa RINDU sangat dekat kau biy :'( 

Tolong lah maafkan orang . Orang tahu orang salah . Memang betul-betul orang salah . Tapi , orang tetap nak dengan biy . Jyeah ! I know maybe biy dah fedap plus bosan dengan I sekarang kan ? Dengan abang-abang I lagi masalah dengan you :'( Sumpah ! I rasa you memang dah tak tahan dengan I . Semua orang salahkan you kan sayang ? Ape I buad semua orang anggap you yang ajar and disebab kan you , I jadi macam ni . Padehal itu semua I yang DEGIL tak dengar cakap you kan ? I tahu I tak PERFECT tapi , I nak jadi yang TERBAIK untuk you . Satu pun you tak rasa I sayangkan you kan ? 

You !! I tak tahu macam mana nak buktikan yang I betul-betul sayangkan you .. Aduhh ! :'( I sedih sangat dan sangat dengan relayy kite macam ni . Dah tak seronok-seronok macam dulu kan ? Kalau dulu you selalu datang sini bawak I jalan-jalan . Best gila masa tu . But now ? Dah tak ada kan ? Sebab you busy nak kerja kan :') Tak pee yang tu I faham . Last kite jumpa time you temankan I nak tengok bestie I lawan netball dekat SMK Kepong :'D Okay time tu , gentle ! I happy sangat sangat sangat sayang . 

You ! Tolong tau .. I betul-betul minta maaf . Yes I know you dah tak heran dengan 'minta maaf' tuu . Tapi , I tak tahu nak cakap macam mana lagi . I mampu minta maaf je dengan you . Insyaallah I akan berubah dengan apa yang you nak kayy sayang . You tolong doa-doakan I supaya pintu hati I terbuka dengan nasihat-nasihat you and my family . I sayang you tau biyy . I sayang Ahmad Afif sangat-sangat . Jangan tinggalkan I lagi :'( 

Dalam minggu ni you dah banyak kali minta break dengan I . Seriously ! I memang sedih gila !!! I tak dapat bayangkan kalau I TERPAKSA terima semua itu . I rasa hidup I kosong ! Tak ada ape-ape dah kalau you tinggalkan I . I boleh jadi GILA tahu sebab ape ? Sebab orang yang I sayang dah pergi tinggalkan I and disebabkan itu juga I akan jadi gila cause penat menahan sedih untuk cover luaran saje . I tak nak orang lain tahu yang I sedih pasal ni semua . Orang selalu kata I ni luaran memang nampak happy gila tapi , dalam hati tiada sape tahu yang I sedang menahan kesedihan . I tak nak dengan orang lain . I nak dengan you sorang je ! Please !!! ONLY YOU SAYANG :'( :'(

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>