Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




Happy Back :'D
Wednesday, 18 April 2012 , 9:34 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hye semuaaaa :D Hehehe . Happy nye lah tak tahu kenapa . Maybe , ermm ... Alahai~ Entah lah . HAHA . Actually , saya dah baik dengan Hubby saya laa . Dah happy dengan dia . Saya ceramah ceramah siked dekat dia then , dia ceramah balik then saya pun minta maaf dengan dia pe bagai kan . Akhirnya , saya dengan dia dah baik semula . So , saya happy sangat laa :') Kayy , korang nak tengok gambar yang aku saje saje buad untuk dia . Haa mari ^^


Nampak tak nampak tak ? Atototo . Saya tahu sweet kan kan ? Kuikuikui *be jelly :3
Lepas saya tagged kan dekat hubby saya tu . Dia pun online laa kan . Saya IM lah dia and his said "kejap! Orang ada benda nak bagi ni" Saya pun tertanya tanya tapi , dia kata tunggu je lah . Okay fine ! Saya tunggu tak lama tu tiba tiba dekat notification saya bagi tahu 'Apit Town added a photo of you' . Saya pun terus click situ then keluar lah satu gambar yang saya terharu gilaaaaaaaaaaa . Nak usha jugak ke ? Okay okay ..


Amacam ? Okay tak ? Maybe bagi korang biasa je kan . Tapi , bagi saya AWESOME gila sebab tak sangka dia rajin mengEDIT-II ni :D hehe . Kalau korang usha betul betul apa benda yang dia conteng tuu ? Heee~ Cepad cepad .... Okay tettttttttttt . Masa dah time . Eh silap ! Masa dah tamat >< Huhu . Jawapan nyaaaa "forever" . Muehehe . Kay lah habis dah entry saya ni . Boiii ^^

TO MY HUBBY : Thanks sebab edit kan pic ni kayy . Baby terharu sangat lah walaupun simple bagi pandangan orang . Tapi , bagi baby cukup AWESOME you know . I like it ♥ Baby terharu ni :') Nanti kalau rajin edit gambar lain pulak tau . Haha . Haa ni lagi satu , baby minta sangat sangat jangan gaduh gaduh lagi tau sayang . Baby sayangkan biy sorang je oh . Baby tak nak dengan orang lain . Baby nak biy jee tau . Muehehe . I Love You So Much biy . Muuaahh :* 

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>