Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




SERI MANJUNG , PERAK
Monday, 12 March 2012 , 12:24 pm , 0 comments


Assalamualaikum !!!

Okayy sudah berapa lama aku tak update blog ni ? Oh I see . Lama juga lah kan . Lalalala~ Okayy topik aku pada hari ini ialah SERI MANJUNG , PERAK :) Ada ape dekat sana ? Aku buad ape ? Haaa kalau korang nak tahu semalam and kelmarin aku pergi situ aw sebab ada wedding --' Hari Sabtu tu wedding family angkat aku . Then , hari Ahad aku tak kenal sape punya wedding . Aku ikud je . Muehehe . 

Time hari jumaat malam sabtu , aku dah bertolak balik kampung di Sungai Besar , Selangor :') Kitorang tidur rumah nenek iaitu mak kepada ibu aku sebab hari Sabtu tu nak gerak pagi ke Perak tu . Nak tengok diorang akad nikah . Huh ! Aku kalau dengar je nak gerak pagi memang lemah siottt . Aku bangun lambat lepastu , kena marah dengan ibu aku . Jimattt !!! (Y) Haha . Then , dah siap pe semua . Terus lah gerak dalam pukul 9.30 pagi . Lalala~ 

Dah sampai dekat wedding tersebut , aku and parents aku pun makan . Habis makan aku macam biasa ah . Mesti lerr nak snapshoot-II kan ? Muehehe . Benda bosan gila oh tunggu nak balik . Ayah aku sebok borak-II lepak-II dengan kawan dia tu . Geram je aku :-/ Dah lah panas gila babeng !!! Haihh . Aku dah merungut-II pun tetap tak di layan . So , snapshoot je lah sampai lebam kerja aku --' Jom lah tengok . Tak nak ? Hahahaha tak kisah and tiada paksaan untuk mengusha gambar-II tersebut xD

My Ibu and Ayah :') 
Saya Sayang Mereka Sangat-II :-*
Okay ! Kawan saya kata 'modelling time' :D Lalala~
Natural Face okay :') 
#saya memang tak secantik/tak sehot korang 
tapi , saya cukup bersyukur dengan diri saya sekarang :')

Hahaha . Okay ! Yang berPINK bagai ni wedding hari Sabtu . Tengok pulak hari Ahad :D Hahahaha . Ape pon tak boleh lah --' Mari-II

Haa yang ni nak pergi wedding hari Ahad tu . Sakai kan ? 
Bhahaha . I know it :D
Hahaha muka stock minta tapak kaki orang je kan ? Jyeah !! ^_____^
Okay ! Pic sebelah kiri tu dengan my mom . 
Memang jadi modelling habis ah dekat situ >________<
Haaa see ? Saya dah kata . Kalau sampai je tempat-II yang agak cantik , 
semua tu saya nak snapshoot tau . Muahaha .
Okay ! Pic yang terakhir di Plaza Tol mana entah --' Hahaha .

-THE END-

Hahaha . Amacam ? Dah gila modelling kan aku ni ? Biasa ah ! Pantang berjalan lah aku ni . Asal berjalan je mesti nak snapshoot bagai . Muehehe . Itu adalah salah satu hobi aku okay . Nak menghilangkan bosan , snapshoot je lah yang boleh buad aku happy . Kahkahkah . Bedal saje ~ Kayy lah . Dah penat menaip ni . Nak tengok gambar yang lain-II , search lah fb aku -----> MICCA TOWN  Bye stalker ^______^ Muuaahhh :* :* HAHA .

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>