Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




DIA BALIK PLKN :'(
Thursday, 26 January 2012 , 3:30 pm , 0 comments

Assalamualaikum !!!

Hey semua :) Kayy hari ni saya sedih sebab My Hubby sudah balik PLKN dia tuu :'( Huwaaaaa. Sedih gila ou. So, balik sekolah tadi saya cepad-II jalan kaki sampai ke rumah then terus online. Saya terus ajak dia skype-ing. Huh! Gentle time tengah skype-ing tu kan, saya pandang je muka hubby saya tu lama-II :') Saya mesti rindu dia gila babi tahap hanjing ou lepas ni :-O Hurmm. 


Dia kata dia sayang saya sangat-II and dia tak kan lupa kan saya bila dekat sana. Yeah! I pun sayang you sangat-II biyy. I always pikir kan you tau sayang. Tak pernah pun I lupa kan you . I just mampu berdoa then sabar jee walau ape pun terjadi I tetap tunggu you sampai nafas terakhir I kayy. I harap sangat bila you dekat sana , you tak kan curang and tak khianati cinta I (Y)

Hurmm kayy lah dah tak ade benda nak cakap lagi. Air mata saya tiba-II menitis :'( Maybe, saya tak sanggup nak lepas kan dia. Tapi, bila dia cakap "alah! Biy pergi belajar lah. "Biy akan setia dengan baby sorang je" Saya rasa lega sebab dia bagi kata-II semangat macam tu. Saya pun perlu lah percaya kan dia. Saya akan sentiasa think positve dekat dia untuk kebaikan relayy ni. 


I sayang you sangat-II aw biyy. Sumpah I tak kan curang / khianat / tipu you kayy :') I betul-II serious dengan relayy kita ni. Hope you pun mcm tu :') Iloveyou biyy!! I LOVE YOU SO MUCH !!!!!! Muuuaaahh dekat tangan :* Muuaahhh pipi kanan :* Muahh pipi kiri :* Take care and goodbye.


Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>