Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




FIRST DATE (2012)
Tuesday, 24 January 2012 , 11:06 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey hey semua. Dah lama kan aku tak update blog ni. Huhuhu. Aku pun dah mula malas nak update sebab tak ade bende nak di cerita kan di sini. Tapi, pada hari ni (24/1/2012) aku akan cerita kan dekat korang kayy. Okay! Hari ni hari paling gembira ah sebab aku dapat date dengan My Hubby kali pertama dalam tahun 2012 ni (Y) Sumpah doe aku rinduuuuuu gilaaaaa dekat kau sayang. Wuhuu~ 

Pagi tadi aku bangun awal. Pukul 7 pagi lagi aku dah bangun. Awal kan? Biase ah excited doe nak jumpa Hubby tercinta (Y) *kayy gedikk Then, aku kejut kan dia sampai berkali-kali lah jugak. Last-II dia angkat calling aku and blablabla. Dah settle pe semua ,, masing-II bersiap-siap lah sampai pukul 9 lebih. Then, dia gerak naik KTM. And aku pulak gerak LRT sampai KL SENTRAL dengan Bestie (wyen) aku :) Dah sampai aku terus nampak hubby aku dekat depan keluar dari tiket lrt tu. Aku jalan ah dengan dia sambil tu aku cari bf bestie aku ni. Aku cari punya cari akhirnye jumpa juga bestie aku dengan bf dia ni. Hahaa. Seriously!! Sweet je diorang baru first date. Kahkahkah.

Kitorang pergi jalan ke monorail sebab nak pergi TS. Padehal sampai TS tak buad ape-II pun. Aku and hubby aku terus gerak menuju ke sungei wang then stop di situ untuk sarapan *kitorang makan kfc jee. Haha. Dah makan-II sume, kitorang terus gerak menuju ke Pavillion pulak. Sampai-II je hubby aku ajak tengok movie. So, beli lah tiket cerita journey 2. Best lah juga cerita nya just ending mcm hampehhh je. Huhuhu.


Dalam pukul 4 lebih tu kitorang pun habis tengok movie terus pergi toilet and blablabla. Sementara tunggu si bestie aku and bf dia tu, aku and hubby aku snap-II lah pic kitorang berdua en. Sumpah SWEET SANGAT time tu ou. Aku happy je dapat snap pic dengan hubby tercinta. Wuhuuu~ Okay!! Malas nak panjang-II kan cerita lagi. Jom usha pic kitorang :))

SENGAL :))
GEDIK :))
Aww :* HANDSOME lah kamu
SWEET KAN? Hahaha.
ILOVEYOUSOMUCH SAYANG !!!!!
Bestie aku and bf dia :)
With my bestie!!! ILOVEYOU <3

Okay!! Hahaha. Amacam pic aku with my hubby? Sweet kan? Kan kan? Yeah !! I'm sweet and I know it :P Atototo. Korang jealous ye? Sila lah jealous banyak-II. Hahaha. Kayy! Aku memang happy gilaaaaa hari ni sebab aku dapat peluk+pegang tangan+kiss pipi+gelak-II and semua nye lah aku dapat lepas kan. Huhu. 


Tapi, part yang paling baby suka kan biyy. Time last biyy teman baby sampai lrt Seri Rampai tu. Baby kiss biyy banyak kali kan kan? Sumpah ou!! Baby tak nak lepas kan biyy time tu. Berat gilaa rasa nak nanges pun ade. Tapi, ape kan daya kena juga lepas kan biyy. Seronok ah dapat kiss pipi biyy banyak kali. Kiri kanan pulak tu kan ? Hehe :))


Lepas ni , kena tunggu 2 BULAN lagi you know!!! Cuba kira berapa lama tu. Pergh!! Kayy sabar sabar. At least , aku still boleh contact dia :)) Itu pun kalau dia bawak phone ah. Hurmm. Kayy lah!! Sampai sini je cerita aku kayy. Btw, sudah-II lah tu usha pic kitorang. Nanti ade yang tak boleh lepas kan pulak en. Muehehehe :P #gurausaje :)) Kayy boii~


TO MY HUBBY : Thank you so much sebab biyy dah belanja baby semua nya hari ni. Buad susah biyy je kan kan belanja ape pun untuk baby. Habis duit biyy hari ni. Sampai topup pun baby tak segan mintak dekat biy en. Hahaha. Sorry lah sayang. Baby tak ade duit so, buad muka tak malu jee minta topup dekat biyy. Ape-II pun thanks sangat-II ah sebab biy layan BAEK PUNYA dengan baby hari ni. Biyy layan je kerenah baby en. Thanks again :* Baby nak biy tahu , BABY SAYANG+CINTA KAN BIYY SANGAT-II AW. Biy jangan curang-II kayy. Dapat tahu memang nahas ah kau biy. Aku ONG BAK ONG BAK kepala pitbull kau tuu (Y) Hahaha. Meh sini baby kiss siked. Muuaahh pipi kanan :* Muahh pipi kiri :*

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>