Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




DATE TERAKHIR 2011 :')
Wednesday, 28 December 2011 , 8:26 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Kihkihkih :DD Awal-2 lagi kite dah gelak kan ? Tahu tak sebab ape? Sebab kite HAPPY SANGAT sampai tak terkata sebab dapat date dengan hubby kite buad kali terakhir 2011 :') Sumpah memang tak tahu ah nak cakap mcm mana lagi. Ingat kan memang tak ade harapan langsung nak date dengan dia sebelum dia pergi PLKN :-\ Akhir nye dengan semangat yang ade dalam diri kite. Kite gerak Shah Alam naik KTM sorang-2. First time kottt. Selama ni mana lah kite tahu nak naik KTM bagai ni. Kalau ade pun dengan hubby kite. Tapi, memang tak pernah lah pergi sorang-2 :)) So, nampak kan pengorbanan kite di situ :P Awak kena hargai tau biyy ape pengorbanan kite dekat awak. Kuikuikui. 


Okey pada mula nye memang kite rasa takut sangat nak gerak sorang-2 tapi, kite dah memang nekad nak jumpe hubby kite juga walau macam mana sekali pun. So, pagi tadi kite text hubby kite yang kite nak gerak Shah Alam jumpe dengan dia. Then, dia merayu-2 suruh kite cancel kan niat kite nak gerak sana =.=" Ape punye olang daaa~ Kite dah semangat gila ni last-2 dia merayu suruh kite jangan datang sana sebab jauh and menyusah kan diri kite. Bagi kite mana ade menyusah kan. Tak langsung !!! Sebab kite memang nak sangat jumpe dengan dia so, kite tak heran lah jauh mana pun kite tetap gerak jugak dengan hati yang gembira :))


Tunggu punye tunggu dekat KTM Shah Alam,, akhir nye hubby kite pun sampai. Dia datang dengan mom dia. Kite pun salam lah dengan mom mertua kite tu :)) Segan siakk :PP Kihkihkih. Then, hubby kite kata nak gerak KL sebab tak ade sape dekat rumah. Mom dia nak keluar pergi beli barang sekolah adik hubby kite ni. So, hubby kite pun ajak lah gerak KL. Berpatah balik lah kite ke KL SENTRAL -,- Sementara tunggu KTM sampai,, kitorang lepak-2 kejap then, hubby kite bagi present dekat kite ouu :D Sempena ANNYVERSARY 1 YEAR 4 MONTH Tahu tak ape benda nye? Kejap erk !!!

Taraaaaaa :DD Ni lah yang dia bagi. 
Keychain domo letak dekat phone lah :))
And lagi satu dia bagi ni juga 
Winkk winkkk :)) COUPLE RING 
Korang ado? Atototo. Jealous lettew. Kihkihkih.
Even nampak simple tapi sangat berharga bagi kami berdua kan biyy :))
I love you so much tau sayang. Muuaahhh :*

Hihihi. Dah bagi pe sume suruh pakai bagai. Kitorang pun gerak lah ke KL SENTRAL then ambil monorail terus pergi TS :) Kihkihkih. Hubby kite hari ni nampak agak slamberrr :P Sebab dia gerak KL hanya memakai seliper dan singlet ajee tapi, dia bawak lah baju sweater dia tuu :)) Nak cover luka lah konon nyee. Dah ramai nampak lah awak punye luka tu yunk. Tak payah nak bajet-2 lagi. Jalan pun terhencut-hencut :D Hahahaha *sorry yunk kite saje bergurau. 

Dah puas jalan sana sini kitorang pun gerak lah Pavillion sebab mau tengok movie lah. Kitorang tengok citer SONGLAP -,- Sumpah BOSAN !!!!!!! Ape seyh mengarut =.=" Tak paham betul dengan cerita tu. Dah habis tengok movie kitorang jalan-2 pergi toilet buang ape yang sepatut nyee and blablabla. Dalam perjalanan ke KLCC ,, hubby kite tekan jari kite. Sumpah saked ou :-\ Kite pun secara tidak sengaja terpukul betul-2 dekat luka dia. OOOEMMMGGGGGG!!! Sorry gila sayang kite tak sengaja. Sape suruh awak ngade-2 cari penyakit? Kan dah saked padan muka !! Berdarah terus kan yunk? Nasib lah kite ade hati lagi. Kite pun keluar kan lah tisu then lap dekat luka awak tu kan yunk. Sepanjang jalan tuu awak cakap sakedddd jee. Kite hanya gelak kan awak je. Padan muka!! Rasa kan. Hihihi.

Dah sampai KLCC, kitorang pun terus pergi foodcourt mcm biase lah kitorang makan nasi ayam lerr -,- Tahu lah dia tuu tangan saked. Kite lah yang kena angkat bawak makanan tu dekat tempat duduk . Makan makan and makan. Phone kite berbunyi tertera nama 'ibu' :) Kite pun angkat lah. Ibu kite tanya bila nak balik pe sume. Kite kata dalam pukul 6 otw balik. So , terus end call and sambung makan .

Habis makan kite relax-2 kejap tunggu hubby kite ratah ayam tuu. Maklum lah guna tangan kiri je kann. Tangan kanan mana boleh bergerak. Kesian awak kan sayang. Kite nak suap kan awak tak nak. Haa padan muka makan guna tangan kiri. Pegang sudu pun kekok jee :DD Hahaha. Kite bosan cek lah dia punye wallet ade gambar dia. Auwww !!! Sumpah COMEL gilaaa gambar dia. Kite pun cepad-2 amek gambar dia letak dalam wallet kite :) So sweet . Siap ade nama dia lagi. Then, masing-2 penat kitorang terus lah balik. Hubby kite teman kan kite beli tiket lrt. Then, tunggu lah lrt sampai. 

Time dah nak balik tuu. Hurmm sumpah sedih gila ou :(( Sebab hari ni kali terakhir jumpe dengan dia. And lepas ni kena tunggu bulan 4 baru dapat jumpe dia balik. Itu pun kalau kite boleh keluar and dia tak busy :'( :'( Hurmm. Tapi, tak ape lah nak buad mcm mana kan. Dah lumrah hidup macam ni. Terima je lah. Asal kan awak tetap dalam hati kite sampai bila-2 :') Hehehe. Okey lah sampai sini je story kite erk. Hahaha ape? Panjang? Kan kite kata kite memang suka buad karangan. Korang penat? Alolololo. Kesian nye lah kan. Sorry lah ye sayang if buad korang susah :P K boiii~ 

TO MY HUBBY : Kite sayang kan awak tau biyy. Sayang sangat-2. And thanks yang teramat sangat. Sebab awak sanggup keluar KL dengan kite juga walaupun awak dalam keadaan saked dan tidak seperti biase. Thanks sangat-2. Kite tak tau lah nak ckp mcm mana lagi. Awak banyak betul korban untuk kite kan biyy. Hurmm. Kite harap ape yang awak buad demi kite selama ni ikhlas setulus hati awak k. Kite gembira sangat lah dapat jumpe awak pada tarikh genap setahun 4 bulan ni. And sepanjang kita berdua hangout tadi,, kite asyik berkepit dengan awak je kan biyy. Tak lepas-2 pulakk tu. Huhuhu. Terima kasih sangat-2. *haihh dari tadi terima kasih kang sampai esok pun tak habis. Kihkihkih. Biyy !!! I LOVE YOU SO MUCH tau. KITE CINTA AWAK SANGAT-2 tau biyy. INGAT TU !!! 

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>