Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




CAPITAL 'A' :D
Wednesday, 21 December 2011 , 12:04 am , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Hey? Sekarang ni kite nak buad entry untuk seseorang. Sape yang rasa-2 nama dia capital 'A'. Dia lah orang nyee :D Lalalalala~ Title nyee 'AWAK TAK TAHU'

Awak tak tahu yang jantung kite berdegup kencang walaupun hanya tengok gambar awak dekat facebook :)

Awak tak tahu yang kite gembira tak terkate bila awak like status kite atau pun ape-2 je lah dekat facebook kite :)

Awak tak tahu yang kite senyum sorang-2 macam dah angau bila awak komen dekat status kite, biarpun hanya ikon smiley ke ape dekat facebook kite :)

Awak tak tahu kite saked hati bila ade orang lain komen atau like status awak. Ape-2 je lah dekat facebook awak. :)

Awak tak tahu kite teringin sangat nak komen status awak tapi, kite takot awak tak bagi respons. Malu je kite nanti :)

Awak tak tahu kite dah tak boleh nak menghadap muka awak terus sebab kite malu sangat :)

Awak tak tahu yang kite derita bila dapat tahu awak ade suka dengan orang lain. :)

Awak tak tahu yang kite sangat rindu akan persahabatan kite walaupun hanya di alam maya jee. Tak pernah face to face :)

Dan kite rasa awak tak kan tahu ape-2 pun sehinggalah kite sendiri berhadapan dengan awak untuk ceritakan segalanya :)

p/s : Haaa ini je lah yang kite buad untuk awak erk :)) Harap awak faham. K boiiii~ i miss you 

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>