Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




♥ AHMAD AFIF ♥
Sunday, 18 December 2011 , 7:55 pm , 0 comments
Assalamualaikum !!!

Awak awak.. Entry ni kite buad untuk awak tau :D Awak baca dan faham kann erk? Thank you.

♥ Awak awak !! Awak kena faham tau ,, kenapa kite cemburu tengok awak dengan girl lain.
Sebab cemburu tu tanda nya sayang kan awak? So ,, kite tak nak awak dengan girl lain :')

♥ Awak awak !! Awak kena faham tau ,, kenapa kadang-2 kite merajuk dengan awak.
Sebab kite nak kan lebih perhatian daripada awak :')

♥ Awak awak !! Awak kena faham tau ,, kenapa kite selalu call dan sms awak.
Sebab kite selalu rindu kan awak. Tiap saat kite rindu dekat awak tau :')

♥ Awak awak !! Awak kena faham tau ,, kenapa kadang-2 kite marah kan awak.
Sebab kite nak kan yang terbaik untuk awak. Kite nak happy dengan awak :')

♥ Awak awak !! Awak kena faham tau ,, kenapa kite selalu mengadu dengan awak.
Sebab awak lah segalanya bagi kite. Kite nak awak sorang jee tau :')


TO MY HUBBY : Awak awak !! Hehe itu je lah entry yang kite buad untuk awak. Kite harap awak dah faham kenapa kite selalu buad semua tuu dekat awak. Kite sayang kan awak sangat-2 tau. Nah hamekk ni kite bagi kiss. Muuuahhh pipi kanan :* muuahhh pipi kiri :* I LOVE YOU SO MUCH ,, awak 


Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>