Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |




With Family :)
Monday, 28 November 2011 , 11:05 pm , 0 comments
Assalamualaikum!!!

Hey hey korang?  Hari ni kann saya kann rasa SERONOKKKKK sangat :D Sebab ape? Sebab saya dan sekeluarga pergi berkelah di SG. GABAI,, Ulu Langat :) Huhu. Best Wokkkkkkkk!!! Sebenar nyaa,, kakak saya lah saje ajak ayah saya pergi mandi sungai. Ingat nak pergi yang dekat Kemensah jee area-2 Zoo Negara tuu. Tapi,, abang saya pulokkk cadang kann pergi mandi dekat Sungai Gabai,, Ulu Langat. Saya sebelum ni pernah lah dengar nama Sungai tuuu.. Diorang kate best sangat. Saya punn teringin lah nak pergi sana. 


Dalam perjalanan tuu saya rasa berdebar ou *taksabar :D hehehe. Dah sampai tuuu,, saya tengok jee suasana dekat situ. Ramai seyh orang. Haha. Then,, abang saya *ayong suruh mandi dekat atas. Kitorang punn naik lah tangga yang ade tuu. Whoa(!) Sumpah PANCETTT SIOTTT. Umpama naik tangga Batu Cave. Punya lah penat jauh pulokkk tuu. Mengah-2 sudaaa~ :DD Bila sudah sampai akhir anak tangga,, saya rasa terharu doee sebab CANTIK wooo pemandangan di situu. Hehehe. Ouh yee jom lah usha-2 pic saya sekeluarga :D Usha lah dekat bawah nieee.

Mom&Dad ,, My sister and Bro 2(angah)
Yeahhh!!! Happy Family :)
Best best best :D
My big Brother :DD
#Angah&Ayong
With Sister ;D
#abaikanmukakami :))
My Dad :D
#wuhuuu~~
Keretapi :))
#gelongsorseramnihhh
Kesengalan Melanda :D
#with Angah
My Big Brother (ayong&angah)
#Bajetjeee :PP
Kesengalan melanda :DD
Iyaaaaaaaaaaaa~ SEGAR :D
#blurppp

Hoiyoooo~ Ape ni? Hahaha. Whatever lahh.. Abaikan muka saya :)
#peace no war :D
C H E E S E !!! :D
Whoa(!)(!)
Hahaha. Posing pulokkkk my Dad niee .. APTB :D
Yahhhhhhhhh!!!!!
Iyaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Model-2 yang SENGAL :DD

-THE END-

Sorry lah siked jeee pic yang saya dapat tunjukkan. Sebenar nyee banyak lagi tapi malas ahh nak letak banyak-2. Pic yang dekat atas nie pun dah cukup ternyata BEST kann? Huhuhu :) So,, kepada korang-2 semua yang tengah baca nieee. Ajak lah family or kawan-2 korang datang ke tempat saya pergi ni k. Confirm korang tak kan rasa menyesal datang jauh-2. HAHA. *bagisayalaaa I have a good time today with my family :) Korang? Bila lagi? Hehe.

Jadi,, sampai sini sahaja lah yang saya dapat story dekat korang erk. Nanti if ade lagi story best,, insyaallah saya akan post macam biasa. Huhuhu. K dadaaa~

Terima kasih sudi membaca dan mengusha

Older >> | Newer >>